Skip to main content

Zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de Landerlijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT), een van de grootste beroepsverenigingen voor natuurgeneeskundigen in Nederland. De LVNT controleert de kwaliteit van de leden en heeft contacten met een groot aantal zorgverzekeraars. Veel verzekeraars vergoeden behandelingen van LVNT-leden geheel of gedeeltelijk.
De vergoeding geldt voor Kinesiologie. Alle handelingen (staan op de pagina’s onder het kopje ‘wat kan ik voor je doen’) die ik doe tijdens een consult vallen allemaal onder de noemer Kinesiologie.

De LVNT is, samen met diverse beroepsverenigingen aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG). Voor klachten kunnen cliënten in eerste instantie bij mij terecht. Wanneer wij er samen niet uitkomen dan kunnen we terecht bij de LVNT (www.LVNT.nl/klachten).

Algemene informatie en zorgverzekeraars vind je op de site van de LVNT. Op de homepage van de site zie je rechtsboven “clienten” en daaronder “vergoeding consulten” Op deze pagina zie je het overzicht LVNT vergoedingenlijst therapeuten. Je krijgt dan een overzicht van de zorgverzekeraars.

Mijn registraties:
KvK nr.: 24372503
BTW nr.: NL001511407B11
RBCZ nr.: 174161R