Skip to main content

Terug in je Kracht

Begin 2022 ben ik samen met mijn dochter Karlijn begonnen aan dit boek. Karlijn zou de illustraties maken en het hele boek grafisch ontwerpen. Ik ben verhalen gaan schrijven die ik meegemaakt heb vanaf het begin van mijn praktijk (2005).  We wilde er ook een doe boek van  maken dus allerlei opdrachten in de verhalen. Het 2e deel van ons boek bestaat uit technieken die je thuis zelf kan doen om weer Terug in je Kracht te komen.
Ons boek is uitgegeven via uitgeverij Panta Rhei. Het was een hele fijne samenwerking!!

Wij wensen je heel veel plezier met ons boek!!!

Wil je ons boek bestellen? Dat kan op de volgende manieren:
Kom gezellig het boek ophalen bij mij thuis op de Sperwerhoek 44 in Waddinxveen of bij Karlijn op de Maatschouw 21 in Boskoop.
Stuur een mailtje naar inge@praktijkfeeling.nl of info@alakarlijn.nl (wij rekenen wel verzendkosten).
Stuur een mailtje naar de uitgeverij Panta Rhei; info@pantarhei.nl (zij rekenen geen verzendkosten).

RTW Waddinxveen

Bij RTW (lokale omroep Waddinxveen) ben ik in een uitzending geweest om uitleg te geven over ons boek Terug in je Kracht. Door op deze link RTW te klikken kan je de uitzending luisteren.

Podcast met Marjolein Hermans (www.senzij.nl)

Mijn collega Marjolein Hermans heeft mij uitgenodigd voor een podcast over mijn boek, fotografie en praktijk. Ook deze podcast was weer leuk om te doen.
Als je op deze link van Senzij klikt vind je mijn podcast wat verder naar beneden bij nummer 8. Veel luisterplezier.

Podcast Emotie Meesters

Mijn collega Martin Springvloed vroeg of hij podcast op mocht nemen samen met mij. Ik heb ‘Ja’ gezegd. De podcast gaat over ‘De invloed van emoties op ons lichaam’. Het was leuk om te doen!!
Als je op deze link van Emotiemeesters klikt vind je mijn podcast wat verder naar beneden bij nummer 6. Veel luisterplezier.