Webshop

Onderstaande artikelen kun je bestellen door een mail te sturen naar inge@praktijkfeeling.nl met de volgende vermeldingen:
Welke artikelen je wilt en het aantal,
Naam, adres, postcode, woonplaats.

De prijzen die vermeld staan zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De artikelen met een * worden verzonden met pakketpost.

Deze artikelen en nog andere artikelen kun je bestellen via de site van de Welkin Kinesiologie college. Je vindt de webshop door op deze link te klikken: Welkin.


Meridiaanklokwebsh5.jpg
Prijs € 36,00 (29 cm doorsnede) en € 41,00 (39 cm doorsnede) *

Deze klok heeft een stevige glazen wijzerplaat en bevat veel informatie maar is desondanks heel goed leesbaar. Naast de 12 orgaanmeridianen en hun energietijden, toont de klok ook alle informatie over de vijf Chinese elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water), zoals kleur, geur, smaak, windrichting, emotie, etc. Het uurwerk tikt vrijwel geluidloos. Een praktisch juweel voor in je praktijk of woonkamer.


 

FEELING-cardswebsh6.jpg
Prijs € 24,50

Deze kaarten kunnen gebruikt worden als hulpmiddel bij vastzittende negatieve emoties. Tevens kunnen ze antwoord geven op:
- met welke negatieve emotie(s) kan gewerkt worden
- in welk energiesysteem (aura, chakra of meridiaan) zit deze emotie vast
- wanneer kan deze emotie ontstaan zijn
- met welke positieve emotie(s) kan gewerkt worden
- welk energiesysteem (aura, chakra of meridiaan) wil je vullen met de positieve emotie
- hoeveel dagen kan de stelling herhaald worden


Overzicht Mineralen en Vitaminenwebsh9.jpg
Prijs € 12,50

Op dit overzicht, bestaande uit 3 dubbelzijdig gelamineerde bladen staan mineralen en vitaminen.
Ons lichaam functioneert bij een goed evenwicht tussen mineralen en vitaminen. In onze huidige maatschappij verbruikt de mens heel veel mineralen en vitaminen door; stress, luchtvervuiling, medicijngebruik, bestrijdingsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, enz. Goede voeding is het eerste vereiste om de mineralen en vitaminehuishouding op peil te houden. Daarom hebben we de meest voorkomende mineralen en vitaminen in dit overzicht gezet.
Op het overzicht staan per mineraal/vitamine de volgende gegevens; hoeveelheid, fysiologische functies, bronnen, deficiëntiesymptomen, veroorzaker tekorten.

Het overzicht is gemaakt, met toestemming van Margo Peinemann, o.b.v. het materiaal van de cursus Orthomololeculaire geneeskunde.

LemniscaatHouten8_00001.jpg
Prijs € 12,95 *

Deze lemniscaat/liggende acht kan je gebruiken voor het oefenen van hand/oog coördinatie en voor de samenwerking van het linker en rechter brein.Om het oefenen leuker te maken kan je kind de liggende acht schilderen.Houten8 geschilderd.jpg

 

 


* Wordt verzonden met pakketpost.